Wat nuttige informatie – CANOPÉE Happy sleep furniture

Wat nuttige informatie

VRAGEN EN ANTWOORDEN

MIJN DRIE JAAR OUDE KINDEN
Gefeliciteerd! 3 jaar oud is een meer dan ideale leeftijd om een huttenbed te adopteren. Op deze leeftijd ben je je al volledig bewust van je ego en ben je al bezig je verbeelding te ontwikkelen. Door een zo persoonlijke ruimte als een huttenbed toe te voegen, kan uw kind zich zeker veilig voelen in zijn bed en er grote avonturen in beleven.

VAN WAT ALS DAN PUHEBBEN MIJN KINDEN IN EEN KABINBOED?
Een cabanabed is geschikt voor kinderen vanaf 2,5 jaar, maar omdat het ene kind niet het andere is, is het belangrijk om jezelf de juiste vragen te stellen om de juiste keuze van de bedindeling te kunnen maken.
De modulariteit van onze bedden en hun indelingsmogelijkheden maken het mogelijk om een bed te kiezen dat is aangepast aan uw kind.
Voor de leeftijd van 3 jaar zal men eerder geneigd zijn om FENCE-barrières en een bedbodemhoogte van 5 cm (zelfs 15 cm) te gebruiken als het kind een vrij rustige slaap heeft.
De FENCE-barrière is een echte overdekking die niet alleen het kussen, maar ook de vele knuffels die alle kinderen van deze leeftijd in het bed hebben.
De ENKELE barrière zal deze functie niet goed vervullen, hoewel hij zijn rol perfect speelt om uw kind in bed te houden.
De hoogte van de FENCE-barrières is 35 cm, terwijl de ENKELE barrières op 30 cm zijn vastgezet.

WAT DICHTHEID VAN DE MATTRESS MUST I CHOOSE?
Om te voorkomen dat de barrières hun nut verliezen, zal de dikte van de matras van het hoofdbed maximaal 18 cm bedragen.
Voor een bedlade is een matras van 12 cm dik ideaal als u er een dekbed en een kussen in wilt kunnen laten liggen.

BELANGRIJKE OPMERKING OVER DE GROOTTE VAN DE LADEMATRASSEN

Een ladematras is ALTIJD 10 cm kleiner dan het hoofdbed.

Voorbeelden: U kiest een bed met een 90x200 lade. De hoofdmatras zal 90x200cm zijn voor een maximale dikte van 18cm. De matras van de lade zal 90x190cm zijn voor een maximale dikte van 12cm.
U kiest een bed met lade in 70x160. De hoofdmatras zal 70x160cm zijn voor een maximale dikte van 18cm. De matras van de lade zal 70x150cm zijn voor een maximale dikte van 12cm.

MIJN KINDEREN NAAR SLEEPMEER DANIN ONZE BED
Een huttenbed is een goed gedefinieerde ruimte in 3 dimensies.
Dankzij deze troef kan uw kind zich beschermd voelen dankzij de dakrails die een beschermende structuur vormen die u kan doen denken aan de cocon van de moeder.
Veel ouders worden geconfronteerd met een situatie waarin hun kind weigert in zijn bed te slapen en contact met ons opneemt omdat ze gehoord hebben dat het huttenbed de oplossing is voor hun probleem.
Het huttenbed is zeker geen wonderbaarlijk recept, maar de ervaring heeft ons geleerd dat de overgrote meerderheid van de kinderen die hun nieuwe bed ontdekken het bijna onmiddellijk opnemen en er dus al vanaf de eerste nacht in willen slapen (soms zelfs al vanaf de siësta).

Ik zie een FOTO maar ik kan dit model niet vinden op de WEBSITE
Het
principe van onze bedden is hun modulariteit. Het is dus normaal dat je de indruk hebt dat het ene bed niet het andere is.

Het bestellen van een CANOPED-hutbed betekent dat u het model kunt kiezen, het type rails, de hoogte van de bedbodem (als u geen lade neemt), het aantal dakstaven, een schoorsteen en/of een jashaak toevoegen... zoveel mogelijkheden tot aanpassing die de indruk wekken dat het om een ander model gaat.

Kortom, het enige wat u hoeft te doen is uw bedmodel, uw type rails en uw afwerking te kiezen. U kunt opties toevoegen en dan bespreken we de details.

Ik wil een PATER, een PATER en een CUP HOLDER toevoegen
Moet ik extra betalen? Het antwoord is NEE!
Naast het feit dat al onze bedden voorzien zijn van een GOUDEN HOUDER, heeft u de mogelijkheid om een WAY (voor de lange winteravonden) en/of een PATERN (geen pyjama's meer op de vloer) toe te voegen zonder extra kosten.

Houd er rekening mee dat de schoorsteen en de jashaak niet afneembaar zijn voor het geval u een zolderkamer heeft, wat de mogelijkheden om de kamer van uw kind in te richten zou kunnen beperken.
De GOLDEN HOLDER past gewoon over de hekken. Als u het niet wilt als we uw bed komen installeren, gaan we ermee weg (maar dit is nog nooit eerder gebeurd).

MIJN MAN WEET NIET HOE HIJ EEN SPIJKER MOET SLAAN.THENASSEMBLE A BED, DON'TALK ABOUT IT
Geen
zorgen, daar zijn we hier voor.
Wij leveren en monteren onze bedden overal in België gratis. Met een eenvoudige ALLEN-sleutel kunt u onze bedden veilig demonteren en elders monteren.
Onze bedden zijn gemaakt van massief beukenhout. U kunt ze dus zo vaak als u wilt demonteren en weer in elkaar zetten.

In tegenstelling tot dennenhout, dat een zacht hout is, heeft massieve beuk geen last van vervorming en heeft het door de eeuwen en generaties heen overleefd.

WAT HEEFT DE BEDDENHOOGTE AAN KEUZE?
Tenzij u een lade hebt toegevoegd, in welk geval de hoogte van de bedbodem 30 cm moet zijn, kunt u kiezen tussen 3 verschillende hoogtes:

5 cm: Als u de MONTESSORI-filosofie volgt of als uw kind jonger is dan 2 jaar, dan raden wij deze hoogte aan.
Houd er rekening mee dat deze bedbodemhoogte uw bed minder geschikt maakt voor een groeiend kind.
15 cm: Niet te laag en niet te hoog. Met deze hoogte kunt u onder het bed stofzuigen zonder dat u het bed hoeft te verplaatsen.
30 cm: Als u later een lade wilt toevoegen of als u gewoon opbergmanden onder het bed wilt kunnen plaatsen
BELANGRIJK: De hoogte van de basis is achteraf niet meer te veranderen.

WAT TYPE OF BARRIERS TO CHOOSE?
U kunt kiezen voor SINGLE of FENCE barrières.
Onder de 3 jaar adviseren wij u om te kiezen voor FENCE barrières, een echte behuizing die alle knuffels bevat die uw kleine blonde hoofdjes verzamelen.
Omdat het ene kind niet het andere is, moet u rekening houden met de slaap van uw kind: vindt u hem/haar 's morgens in dezelfde houding als die waarin hij/zij in slaap is gevallen of loopt hij/zij 's nachts in de wereld rond vanuit zijn/haar bed?

Al onze poorten worden geleverd met een lange poort, twee korte poorten (hoofd en voet) en een veiligheidshek dat de helft van de lengte van het bed is.
Deze poort is perfect op gelijke hoogte. Het kan aan de linker- of rechterzijde worden gemonteerd met een eenvoudige ALLEN-toets.

WAT SIZE OF BED TO CHOOSE?
80% van de bedden die u bij ons bestelt zijn in de maat 90x200cm voor een gemiddelde leeftijd van uw kinderen tussen 2 en 3 jaar.
Een bedmaat 70x140 is nauwelijks 10cm breder en 20cm langer dan een traditioneel kinderbedje. Met andere woorden, in dit formaat zal je het niet lang houden, maar het kan heel goed uw keuze zijn. Het voordeel van deze maat is dat het een standaard maat is.
Een bedbodemmaat 70x160 is geschikt voor kinderen tot maximaal 7-8 jaar. Verder zal uw kind het einde van het bed met zijn voeten aanraken. En behalve bij IKEA vind je geen standaard matras in dit formaat.
Een boxspring maat 90x190 of 90x200 is de keuze van de duurzaamheid. Als je ruimte hebt, dan kun je net zo goed voor deze maat gaan. Het prijsverschil is niet significant.

PUVERWIJDER ik DE BARRIERS?
Ja, dat is het principe van onze bedden. Of ze nu de evolutie van uw kind volgen of de verandering van de inrichting van zijn kamer.

WANNEER WORDT MIJN BED TE LEVEREN?
Zodra het klaar is! We doen aan timmerwerk en de verschillende stadia van de houtverwerking nemen tijd in beslag. Naast de droogtijd van de assemblages worden onze bedden drie keer geschuurd.
Uiteindelijk is het resultaat de tijd waard waar u op hebt gewacht.

Heb je het antwoord op al je vragen niet gevonden? Stuur ons een e-mail naar hello@litcabane.be en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Dutch